Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Nem térkép e táj! 2018 – Eredmények PDF Print E-mail
There are no translations available.

NTT 2018.1Az alapítvány által meghirdetett Nem térkép e táj! honismereti kirándulásokra összesen 43 pályázat futott be, a benyújtott pályázatok összköltsége: 41 387 lej, a támogatható útiköltségekre leadott igénylések összege: 33 380 lej.

A programkeret: 13 000 lej, amelyet az alapítvány a Civil Licit adománygyűjtő program segítségével gyűjtött össze október elején, helyi támogatók hozzájárulásából. A Nem térkép e táj kiemelt támogatója: Szőke Barna vállalkozó, ugyanakkor nagy összegekkel járultak hozzá még az alaphoz: Exfor kft. Barót, Bertikris kft. Sepsiszentgyörgy, Bicon kft. Sepsiszentgyörgy, Zarah Moden készruhagyár Kézdivásárhely. A kézdivásárhelyi Rotary klub utólagos felajánlásával a programalap végül is 18 724 lejre bővült, így 27 pályázat nyert támogatást, ami azt jelenti, hogy 973 gyermek és 71 felnőtt kísérő vehet részt az idei honismereti kirándulásokon.

A HKA elnökének, Fleckhammer Otto kezdeményezésére a kuratórium úgy döntött, hogy felvállalja még két további iskola kirándulásának támogatását, éspedig a bodzafordulói Mihail Sadoveanu iskola és az árapataki Romulus Ciflec általános iskola részvételét a Nem térkép e táj programban.

A keret felosztásnál szempont volt, hogy honnan, mennyi támogatás érkezett és ezzel összhangban történt a pályázatok elbírálása is. Bodzavidékről nem érkezett ugyan forrás, de a HKA a méltányosság jegyében felvállalja ezt a régiót is.

Eredmények:

Pályázati beszámoló:

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio