Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Közösségi kártya használat agusztus 2019 PDF Print E-mail
There are no translations available.

HKA kzssegi kartya vegso q9.1

Kedves Közösségi Kártya Tulajdonosok ,

az Önök közreműködésének köszönhetően tevékenykedhet a Háromszéki Közösségi Alapítvány a közösség javára. Köszönjük, hogy rendszeresen használják a közösségi kártyát és ezzel lehetővé teszik, hogy legyenek ösztöndíjak, honismereti kirándulások, közösségi programok és befektetések, támogatások, egyszóval jó cselekedetek a közösségünkért.

Közreműködésüket havonta pénzjutalommal viszonozzuk, a hűséges kártyafelhasználók között kisorsolunk 300 lejt élő adásban a Sepsi rádióban. Az augusztusi nyertesünk Barabás Piroska, kézdivásárhelyi lakos.

Augusztusban 13221,93 lej gyűlt a közösségi alapba. Az alapítvány jelenleg három közösségi projekten dolgozik: a Csíki negyedi és a Szépmezői közösségek életfeltételeinek javítása (képzések és közterek alakítása, környezet felújítása), valamint a Napkapu projekt, faültetés, erdőtelepítés Szentgyörgy határában diákok bevonásával, szakmai felügyelet alatt.

Programjainkről, tevékenységünkről részletesebben tájékozódhat az alapítvány közösségi oldalán https://www.facebook.com/H%C3%A1romsz%C3%A9ki-K%C3%B6z%C3%B6ss%C3%A9gi-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny-Covasna-Community-Foundation-120009524754236/notifications/ vagy a www.hka.ro oldalon.

 


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio