Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

2010
Maradjon itt a pénzünk PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...A Márka neve: Háromszék!

A márka neve: Háromszék! címmel írt ki pályázatot 30 ezer lej értékben február 25-től a Háromszéki Közösségi Alapítvány, tájékoztatott Bereczki Kinga, az alapítvány vezetője, Furus Levente programigazgatóval közösen tartott sajtótájékoztatóján. A program fő célja Háromszék szellemi, kulturális és gazdasági értékeinek tudatosítása a polgárokban.
– Az értékek védelmére gondolunk, az azokkal való gazdálkodás fontosságának a tudatosítására, kiemelt hangsúllyal a gazdasági értékekére – mondta Bereczki Kinga.

Read more...
 
Közösségi kártya Kézdivásárhelyen is PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...Sikeres esztendőt tud maga mögött a másfél éve életre hívott Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA), melynek évzáró ülésén Fleckhammer Ottó elnök úgy értékelte: kis csapatuknak sikerült eredményeket felmutatniuk, elérhető célokat tűztek ki, melyeket kitartóan követtek.
Legnépszerűbb megvalósításuk – mely országos szinten is elismerést váltott ki – a közösségi kártya-program, melyhez 17 ezren társultak, Sepsiszentgyörgy mellett immár Baróton is beindult, s a tervek szerint az év elején rajtol Kézdivá­sár­­helyen.

Read more...
 
Alap közösségi programokra PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...Májusban 12 303,88 lej gyűlt a Háromszéki Kö­zösségi Alapítvány (HKA) Ujvárossy József Kö­zös­ségi Alapjába. A HKA sikeres közösségikártya-programja révén a Bertis-üzletekben az eddigi legnagyobb összeg gyűlt össze egy hónap alatt (több mint 9700 lej), a másik nagy partner, a Merkúr, 2601,12 lejt utalt az alapba.Az alapítvány sajtószolgálata szerint januártól áprilisig összesen 42 002,81 lej gyűlt össze, az összeg felhasználásáról június 28-án dönt a kuratórium.

Read more...
 
Több tízezer lej az Ujjvárossy József közösségi alapba PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...Több pénz gyűlt a közösségi kártyák nyomán az Ujjvárossy József-alapba az elmúlt három hónapban, mint az azt megelőző félévben. A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) közel másfél éves működése alatt 84 650 lejt gyűjtött helyi adományokból.

Read more...
 
Fiatalok a fiatalokért PDF Print E-mail
There are no translations available.

Read more...Mától érhetőek el a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) honlapján, a www.hka.ro címen a pályázati kiíráshoz szükséges iratok. Az alapítvány programot indított tehetséges óvodások számára: gondolatfejlesztő játékcsomagokat lehet beszerezni módszertani segédlettel együtt, ugyanakkor a fiatalok kezdeményezéseinek támogatására is jelentős összeget biztosítanak.

Read more...
 
«StartPrev123NextEnd»

Page 1 of 3


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

 

 
 
Copyright © 2010-2011 - Háromszéki Közzösségi Alapítvány | Honlapkészítés Digital Studio