Nem térkep e táj - Háromszéki Közösségi AlapítványA Háromszéki Közösségi Alapítvány Nem térkép e táj! honismereti kirándulásokat támogató programjára rendkívül átgondolt, következetes, felkészült szakmai kísérővel megvalósuló, a program céljait és prioritásait szem előtt tartó igénylések érkeztek be.

49 pályázat érkezett, a pályázatok zöme Sepsiszentgyörgyről (22), de szép számban küldtek támogatási kérelmet a megye minden részéről: Kézdivásárhely - 4, Intorsura Buzaului -1 és Kovászna -1, vidék: 21. Összesen 57 252 lejre érkezett igénylés.

Annak érdekében, hogy az idén is minél több gyerek ismerhesse meg és ezáltal tisztelje és ragaszkodjon szülőföldjéhez, az alapítvány kuratóriuma, ebben az évben is 30.000 lejt ítélt meg a program támogatására.

A támogatott pályázatok száma 36 (1494 gyerek, 117 kisérő ): 16 Sepsiszentgyörgy, 2 Kézdivásárhely, 1 Bodzaforduló, 17 vidék (Sepsikőröspatak, Lemhény, Árkos, Kézdikővár, Kézdiszentlélek, Kisbacon, Mikóújfalu, Nagybacon, Réty, Csernáton, Málnás, Nagyborosnyó, Papolc, Zalánpatak, Erdőfüle).

Az eredmények megtekinthetőek itt:

A Közösségi Kártya egy törzsvásárlói kártya, amely hangsúlyt fektet a helyi közösség támogatására.

Közösségi kártya

Háromszéki Termék / Háromszéki Vállalkozás

Védjegy program

Köztéri befektetések -

Köztéri befektetések

Élő hagyományos mesterségek Székelyföldön - DVD-k

Webshop

A Háromszéki Közösségi Alapítvány programjai

Programok

hka logo© 2021 Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webfejlesztés, karbantartás:
Digital Studio