Civil licit - Háromszéki Közösségi AlapítványNagy sikerrel zárult tegnap, április 23-án a Háromszéki Közösségi Alapítvány szervezésében, körülbelül ötven résztvevővel a második sepsiszentgyörgyi Civil Licit akció, az Új Stúdió termében. A The Funding Network londoni testvérszervezet módszertana alapján zajló esemény több, mint két órát tartott, és magában foglalt projektbemutatókat, licitálást és eredmény összegzést.

A Grubisics Levente, a Sepsi Rádió szerkesztőjének moderálásával zajló esemény igazi közösségi élményt nyújtott a résztvevők számára. A Civil Liciten mintegy 35 önzetlen adakozó hozzájárulásából 12 250 lej gyűlt össze. A Lajtha László Alapítvány által licitre bocsájtott II Székelyföldi Legényesverseny rendezvényre 4700, A Diakónia Keresztyén Alapítvány Tanulunk egymástól – a generációk egymáshoz való közeledését célzó programjára 3550, A Kiwanis Klub Sepsiszentgyörgyi Egyesület és a Kalandozás a Kiwanissal! című projektjére 4000 lej gyűlt a tegnap este.

A Lajtha László Alapítvány programját a Licit legnagyobb összegével Rendi Ferenc, a Dália Kertészet tulajdonosa támogatta, 3000 lejes adományával, ezzel elnyerve a projekt főtámogatója címet. A Diakónia projektjének főtámogatója Deák Dávid, a D&D cég tulajdonosa, illetve a Kiwanis Klub projektjének főtámogatója Benedek Ervin, a Bani Market üzlethálózat tulajdonosa lett.

Az ez évi licit egyik felemelő élményét jelentette a jelentős számú magánszemély, főleg fiatal adakozó, akik önzetlen felajánlásainkkal a közösségért való tenni akarás, a közösséggel szembeni felelősség szép példáját mutatták, valamint a Vinca Minor Egyesület felajánlása: a civil szervezetek egymáson való segíteni akarásának, egymásra figyelésének jegyében mindhárom licitre jelölt projektet támogatta.

Összegezve a második Civil Licit Sepsiszentgyörgyön, akár az előző alkalommal nagy sikernek örvendett, újra bizonyított a helyiek tenni akarása, közösségi törődése és egymásért érzett felelőssége. A tegnap este igazi közösségi élményt nyújtott támogatónak és támogatottnak egyaránt.

A Közösségi Kártya egy törzsvásárlói kártya, amely hangsúlyt fektet a helyi közösség támogatására.

Közösségi kártya

Háromszéki Termék / Háromszéki Vállalkozás

Védjegy program

Köztéri befektetések -

Köztéri befektetések

Élő hagyományos mesterségek Székelyföldön - DVD-k

Webshop

A Háromszéki Közösségi Alapítvány programjai

Programok

hka logo© 2021 Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webfejlesztés, karbantartás:
Digital Studio