Közösségi kártya - GoForCard - Háromszéki Közösségi AlapítványKedves Közösségi Kártyatulajdonosok!

Júliusban 15.058,56 gyűlt az Ujjvárossy József közösségi alapba, a következőképpen:

  • Bertis üzletek 13.867,71 lej
  • Bani Market üzletek 11,96 lej
  • Orex lerakatok 2,67 lej
  • Salvia gyógyszertárak 908,96 lej
  • Hermann gyógyszertár 2,93 lej

Egy egészségesebb, élhetőbb városért fognak tekerni szeptemeber 19.-én Sepsiszentgyörgyön a Tekerj egy jó célért! sportakcióban résztvevők. Közel 200 résztvevőre számítunk és 20.000 lej a célösszeg, amit a biciklizéssel gyűjteni tervezünk.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány negyedik alkalommal szervezi meg a népszerű Tekerj akciót, Sepsiszentgyörgyön harmadik alkalommal kerül rá sor (ebben az évben már volt egy Kézdivásárhelyen, 6.000 lej volt a célösszeg). Augusztus 11.-étől iratkozhatnak a biciklisek a http://tekerj.hka.ro oldalon, az iratkozóknak többek közt azt is meg kell jelölniük, mennyi kört vállalnak be, és mekkora az összeg, amit biciklizéssel gyűjteni szándékszanak. A támogatók ezen adatok alapján kínálnak fel pénzösszegeket a biciklizőknek, támogatásként a projektcél érdekében.

Idén a gyűjtött összegeket a HKA egységesen arra használja fel, hogy biciklitartókat vásároljon, amelyeket a város iskoláinál és liceumainál fog elhelyzeni. Minden négy biciklitartó után a HKA felkínál egy biciklit, azaz minden gyűjtött 4.000 lej után további 1.500 lejt tesz hozzá a saját alapjából. A maximális megvalósítás esetén 20 biciklitartó mellé a HKA vásárol 5 biciklit, amelyet kölcsönzés céljából hasznosít a városlakók javára.

Ezzel ösztönzőleg kíván hatni a bicikliforgalom növelésére, csökkentve az autósforgalom okozta negatív hatásokat (zaj, légszennyezettség, közúti zsúfoltság).

Várjuk tehát az iratkozókat, akik egyetértenek és fontosnak tartják az akció célját és biciklizéssel tenni is kívánnak a megvalósulásáért. A biciklizők augusztus 11-től szeptember 4.-ig iratkozhatnak a http://tekerj.hka.ro oldalon, vagy személyesen a HKA irodában: Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1A szám. Telefon: 0267 351959.

Köszönjük, hogy a közösségi kártya használatával erősíti a közösségünket, és továbbra is várjuk javaslataikat a címen.

Kártyaprogram partnerek: Bertis üzletek, Bani Market üzletek, Salvia gyógyszertárak, TTS utazási iroda, OPT bank, Háromszék napilap, Orex építőanyaglerakat, Hermann gyógyszertár, Provitam magánklinika.

HKA hírszolgálat

A Közösségi Kártya egy törzsvásárlói kártya, amely hangsúlyt fektet a helyi közösség támogatására.

Közösségi kártya

Háromszéki Termék / Háromszéki Vállalkozás

Védjegy program

Köztéri befektetések -

Köztéri befektetések

Élő hagyományos mesterségek Székelyföldön - DVD-k

Webshop

A Háromszéki Közösségi Alapítvány programjai

Programok

hka logo© 2021 Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A
Tel.: +40 267 351 959

 

Megvalósult a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával.

Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával - BGA Alap

Webfejlesztés, karbantartás:
Digital Studio